Over de daikin award

We zoeken de mooiste projecten

Heeft u een project waar u écht trots op bent? Zet uw project dan in de schijnwerpers en ding mee naar de Daikin Award! Daikin beloont innovatieve en duurzame concepten, ofwel totaaloplossingen. We hebben dezelfde doelen; samen zetten we ons in voor een aangenaam, duurzaam en gezond binnen- en buitenklimaat. Door uw deelname realiseert u bekendheid voor het project en uw bedrijf, bovendien maakt u kans op prachtige prijzen!

De procedure

01

Meld uw mooiste project aan

Meld uw HVAC-R project in de categorie residentieel, commercieel of industrieel aan via het inschrijfformulier. Deelname is mogelijk indien het betreffende project tussen 1 november 2020 en 1 februari 2023 is geïnstalleerd.

02

We zetten u in de schijnwerpers

Na inschrijving voegen wij uw mooiste project(en) toe aan de Daikin Awards website en vermelden uw deelname op de Daikin Facebookpagina. Vervolgens kunt u uw project delen op uw social mediakanalen of eigen website om uw deelname aan de Daikin Awards bekend te maken. U heeft tot en met 21 februari 2023 de tijd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

03

Juryberaad

Eind februari 2023 gaat de vakjury in beraad om de mooiste projecten te beoordelen. Tijdens de Awardshow zullen de genomineerde projecten én de winnaars bekend worden gemaakt!

04

De awardshow

We sluiten de Daikin Awards op een feestelijke manier af met de grote Daikin Awardshow. Alle genomineerden zijn op deze speciale avond uitgenodigd om te genieten van heerlijke hapjes, drankjes en entertainment. Tijdens deze avond worden de top 3 genomineerden en winnaars per categorie bekendgemaakt

Residentieel

Residentieel: o.a. Woningbouw (nieuw en renovatie); Vakantieparken

Commercieel

o.a. Kantoren; Ziekenhuizen; Hotels; Winkelpanden

Industieel

Industrieel: o.a. Logistiek, Procesindustrie, Food-retail, Maritieme sector

De jury 2019Rudy van der Helm

Programmamanager bij Dutch Green Building Council

Uko Reinders

Hoofdredacteur van RCC Koude & Luchtbehandeling en Vakblad Warmtepompen.

Chris van der Lande

Bestuurslid NVKL en voorzitter werkgroep praktijkrichtlijn (NPR) 7600 Toepassing van brandbare koudemiddel en lid van de normcommissie 341 094 'Koelinstallaties en warmtepompen'.