Over de daikin award

We zoeken de mooiste projecten

Wij zetten alle soorten aanmeldingen in de spotlight. Van het verduurzamen en/of innoveren van een kleine eengezinswoning tot een uitgebreid industrieel project; samen maken wij heel Nederland beter!’’ Ook deze editie kent weer hele innovatieve en duurzame projecten.

De procedure

01

De deelnemende projecten zijn bekend!

In de categorieën Residentieel, Commercieel en Industrieel, zijn er heel wat HVAC-R projecten aangemeld voor de Daikin Awards 2023. De inschrijfperiode is definitief gesloten. Bekijk hier alle deelnemende projecten en stem op uw favoriet!

02

We zetten de projecten in de schijnwerpers

Na inschrijving worden de aangemelde project(en) toegevoegd aan de Daikin Awards website, de Daikin referentieprojectenpagina én verwijzen wij met regelmaat naar de project(en) op onze social media kanalen. Tijdens de competitie kunnen er stemmen worden verzameld, die deels van invloed zijn tijdens het juryberaad. De stemperiode is definitief gesloten.

03

Juryberaad

Deze maand gaat de vakjury in beraad om de mooiste projecten te beoordelen. Half maart zullen de genomineerden bekend worden gemaakt en ontvangen een uitnodiging voor de Daikin Awardshow, waar de winnaars bekend worden gemaakt!

04

De Awardshow

We sluiten de Daikin Awards op een feestelijke manier af met de grote Daikin Awardshow. Alle genomineerden zijn op deze speciale avond uitgenodigd om te genieten van heerlijke hapjes, drankjes en entertainment. Tijdens deze avond worden de top 3 genomineerden en winnaars per categorie bekendgemaakt.

Residentieel

Residentieel: o.a. Woningbouw (nieuw en renovatie); Vakantieparken

Commercieel

o.a. Kantoren; Ziekenhuizen; Hotels; Winkelpanden

Industrieel

Industrieel: o.a. Logistiek, Procesindustrie, Food-retail, Maritieme sector

De jury 2023Rudy van der Helm

Manager ontwikkeling en beheer bij Dutch Green Building Council. Hij is verantwoordelijk voor het internationale duurzaamheidskeurmerk BREEAM in Nederland.

 

Uko Reinders

Hoofdredacteur van RCC Koude & Luchtbehandeling en Vakblad Warmtepompen.

Jeroen Otter

Voormalig Nederlands shorttracker en bondscoach van de Nederlandse shorttrack(st)ers (2010-2022), continu met innovatie als belangrijk speerpunt. Heden werkzaam als adviseur van de Nationale Trainingselectie Shorttrack.